top of page

El PSC Mollet obté el 42% dels vots

El partit socialista ha guanya clarament les eleccions a Mollet amb 6.812 vots que representen prop del 42,4 % dels vots, molt lluny de la segona força que ha obtingut el 12,9%.


El PSC de Mollet ha guanyat a totes les meses electorals del municipi i ha rebut el suport majoritari de les persones que van anar a votar diumenge 9 de juny.


Aquests bons resultats han estat gràcies a la bona feina realitzada pels grup socialista al Parlament Europeu la darrera legislatura i a la campanya realitzada pel PSC- PSOE en aquestes eleccions en la que s’ha presentat les proposes i el programa socialista per als propers 5 anys.


El nostre partit, volem agrair la feina que van fer durant tot el diumenge dels membres de les meses electorals així com de tots els nostres apoderats i interventors que durant tota la jornada van estar als col·legis electorals per fer que la cita electoral es pogués desenvolupar amb normalitat.


Mireia Dionisio Calé, primera secretària del PSC Mollet  ha  explicat que “El PSC estem molt contents d’aquest suport majoritari, i volem donar les gràcies a les 6.812 persones que diumenge van votar progrés, van votar al PSC”.
Comments


bottom of page