top of page

SOBRE MI

Hola! Sóc la Mireia

Mireia al seu despatx amb cara somrient mirant la pantalla de l'ordinador. De fons hi ha un quadre del pintor Joan Abelló

D'ON VINC

El meu nom és Mireia Dionisio Calé, vaig néixer el 3 de desembre de 1979 i des d'aquell mateix dia, sempre he viscut a Mollet del Vallès. Mollet és el meu lloc. És el meu paisatge. És el lloc on vaig néixer i on vaig aprendre a donar les meves primeres passes.

La meva infantesa i la meva adolescència la vaig passar al barri d’El Calderí, on vivia amb els meus pares i la meva germana. Tinc gravades imatges a la retina, les tardes de joc a la pl. Nelson Mandela, el sorral que era Pau Casals on vaig aprendre a anar en bici o els dies mirant llibres a la Casa Blava.

Vaig anar a l'escola Montseny i a l’institut Vicenç Plantada, dels dos centres encara guardo bons amics i amigues.

LA MEVA EXPERIÈNCIA

Sóc llicenciada en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UB, cursant el darrer curs a la Universitat Autònoma de Madrid amb una beca Sèneca atorgada pel Ministeri de Cultura.

També sóc llicenciada en Dret per la UAB i diplomada en Gestió i Administració Pública per la UB. He realitzat el postgrau en Comunicació i Estratègia Política per la UAB del qual ha estat també professora i tutora. He fet el màster en Gestió i Administració Local integrat pel postgrau de Dret Local i un postgrau en Dret Urbanístic. i sóc funcionària de l’Ajuntament de Granollers.

 

El 2007 vaig iniciar el meu camí en el món de la política, a les eleccions municipals d'aquell any vaig ser elegida regidora de l’Ajuntament de Mollet del Vallès des de llavors he assumit diferents responsabilitats. El 2015, a més vaig, ser nomenada consellera comarcal del Vallès Oriental i des del 19 d'octubre de 2021 diputada al Parlament de Catalunya.

 

Va ser en el ple extraordinari celebrat el 10 de juny de 2022 en el que vaig tenir l'honor de convertir-me en l'alcaldessa de la meva ciutat, del Mollet que m'estiu, m'apassiona i m'entusiasma. Amb el propòsit de ser l’alcaldessa de cada un dels molletans i molletanes,  per seguir dibuixant al vostre costat, el fantàstic present i futur que té Mollet. Defensant la política que suma, de consens, que fuig de batalles i confrontacions.  

 

Mollet és la seva gent. Mollet és els seus comerços, les seves associacions i les seves entitats. Així l’entenc i així l’estimo.

bottom of page