top of page
aeria_general_portada.jpg

PROGRAMA

PER UNA CIUTAT DE DRETS, D’OPORTUNITATS, DE CONVIVÈNCIA I DE TOTHOM

Els meus compromisos

amb Mollet i amb tu

icono01.png

Transformar els nostres barris, places i carrers

Duplicarem els esforços per tenir un espai públic net i cuidat. Cap a una nova etapa de transformació dels nostres barris, places i carrers.

icono10.png

Més activitat i serveis
per als joves i la infància

Desenvoluparem un nou programa d’oci per als joves els caps de setmana i una programació anual d’activitats d’oci infantils i familiars.

icono07.png

Modernitzar
els equipaments municipals

Millora i modernització de tots els equipaments municipals actuals i crear els equipaments del futur: Espai cultural, Espai Jove i Nova Biblioteca.

icono09.png

Una ciutat 100% accessible

Continuarem treballant cap a una ciutat 100% accessible sense barreres arquitectòniques i avançarem en la mobilitat sostenible.

icono02.png

Una ciutat segura i cívica

Mollet ha de seguir sent una ciutat segura amb més patrullatge a peu i policia de proximitat. La convivència és una prioritat.

icono11.png

Una ciutat al costat
de la gent gran

Mollet és una ciutat de gent gran activa, saludable i alegre, per la qual hem de seguir ampliant els serveis públics de cura, benestar i envelliment actiu.

icono05.png

Habitatge assequible i digne

Tothom, les noves generacions i les actuals, tenen dret a viure a Mollet, amb els nous habitatges projectats per a la ciutat i ajuts per al lloguer.

icono06.png

Generar oportunitats
per a la indústria, el comerç
i l’ocupació

Impulsarem la ciutat com a pol d’atracció industrial, ajudarem a la transformació digital dels comerços i dels serveis i generarem més ocupació.

icono03.png

Més oci, cultura i esport

Una ciutat que vibra cada dia. Oci, cultura i esport per a tothom.

icono08.png

No deixar ningú enrere

Mantindrem i ampliarem els serveis públics, generant oportunitats i sense deixar a ningú enrere. Mollet seguirà sent referent en polítiques socials.

icono04.png

Una ciutat més verda

Liderar la lluita contra el canvi climàtic amb el foment de les energies verdes i la protecció dels espais naturals (Gallecs, riu Besòs i el Parc dels Pinetons).

icono12.png

Un ajuntament centrat en la política útil

Un govern que no sigui i que no neixi en contra de ningú. Centrat únicament en el bé de Mollet, fugint de debats estèrils i defensant sempre la política que suma i del consens.

bottom of page