top of page

“Treballem pel present i el futur dels nostres barris”

L’Alcaldessa i candidata Mireia Dionisio Calé ha presentat les principals propostes d’inversions que el partit dels socialistes contempla al seu programa electoral per a les eleccions del 28 de maig.


L’alcaldessa Mireia Dionisio Calé ha explicat que “el PSC sempre posem al centre de tot el que fem les persones i treballem i lluitem dia a dia perquè totes i cadascuna tinguin una millor qualitat de vida.”


Dionisio ha explicat que, és evident que per tenir una millor qualitat de vida és necessari fer inversions, tant a les nostres places, carrers i barris perquè l’espai públic és el lloc on la gent es retroba i socialitza. Com en els equipaments municipals de la ciutat, espais de proximitat on els molletans i les molletanes i les entitats fan les activitats, aprenen i gaudeixen. El 28 de maig amb el nostre vot decidirem cap a on encaminar el futur de la nostra ciutat. Un futur que els i les socialistes afrontem amb ambició, amb optimisme i des del convenciment de les enormes possibilitats i potencialitats que té la nostra ciutat. I, per això, des del PSC s’aposta per fer un gran esforç des de l’Ajuntament en el proper mandat en temes d’inversions.


Presentem les principals inversions. Són inversions possibles, realistes i necessàries i que, estem convençuts que canviaran la imatge de molts carrers, places i barris i modernitzaran equipaments. Són accions de present que tindran un gran impacte en el nostre futur.Comments


bottom of page