top of page

Principals propostes socialistes en mobilitat

L’alcaldessa i candidata Mireia Dionisio Calé ha presentat les principals propostes de mobilitat i accessibilitat que el partit dels socialistes contempla al seu programa electoral per a les eleccions del 28 de maig.


L’alcaldessa Mireia Dionisio Calé ha explicat que ens trobem en un moment clau en el qual, sense dubte, les ciutats han de potenciar la mobilitat sostenible i saludable. En aquest sentit, creiem que des de les Administracions Públiques cal potenciar tant la mobilitat a peu, que és la forma més habitual i preferida per desplaçar-se dels molletans i les molletanes, com també hem de potenciar la mobilitat en bus urbà i en bicicleta per tal d'aconseguir que aquests mitjans de transport siguin una veritable alternativa a l'ús del vehicle privat.

Dionisio també ha volgut recordar que tampoc podem obviar que molts molletans i moltes molletanes necessiten desplaçar-se en cotxe i, per tant, també hem de buscar solucions per a la gent que ha de fer servir el cotxe de manera habitual.

Les principals propostes que ha explicat l’alcaldessa i que van directament relacionades amb la mobilitat i l'accessibilitat són:

Pels desplaçaments a peu

  • Apostem per una ciutat 100% accessible, volem garantir que tots els passos de vianants puguin ser accessibles durant aquest mandat.


  • Fer un estudi amb ONCE per garantir que tots els itineraris de la ciutat siguin també accessibles per a persones que tenen dificultats visuals.

Bus urbà

  • Posarem en marxa la segona línia de bus urbà. Una proposta molt demandada.


  • Buscarem la manera d’incrementar la freqüència del bus al barri de Lourdes.

Bicicleta

  • Continuarem estenent la xarxa de carril bici existent, tal com estableix el Pla Director de la Bicicleta.


  • Impulsarem les vies verdes, un carril bici que uneixi Mollet amb els pobles de l'entorn.

Cotxe

  • Elaborarem un pla de l’aparcament als carrers amb l'objectiu d’incrementar el nombre d'aparcaments als carrers de la nostra ciutat.


  • Ampliarem el nombre de punts de càrrega de vehicle elèctric a la ciutat.

El 28 de maig amb el nostre vot decidirem cap a on encaminar el futur de la nostra ciutat. Un futur que els i les socialistes afrontem amb ambició, amb optimisme i des del convenciment de les enormes possibilitats i potencialitats que té la nostra ciutat.

Comments


bottom of page