top of page

Principals propostes en seguretat i civisme

L’alcaldessa i candidata Mireia Dionisio Calé ha presentat les principals propostes per a la seguretat i el civisme que el partit dels socialistes contempla al seu programa electoral per a les eleccions del 28 de maig.


L’alcaldessa Mireia Dionisio Calé ha explicat la seguretat i el civisme és molt important. Mollet és una ciutat segura, però cal sempre millorar i buscar fórmules perquè la percepció de seguretat cali entre la ciutadania.

Les principals propostes d’aquest àmbit al programa electoral són:

Seguretat

  • Incrementarem el nombre d'efectius de la Policia Municipal. Aquest mandat hem incrementat ja el nombre d'efectius en 8 agents, i el proper mandat volem continuar augmentant el nombre d’agents.


  • Intensificar el patrullatge a peu als barris, ampliant la Unitat de Proximitat de la Policia Municipal.Aquest mandat hem posat en marxa una Unitat de Proximitat que està funcionant molt bé, formada per 9 policies i 4 agents cívics i que té el contacte directe amb agents concrets de cada barri, unitat que es vol intensificar el proper mandat.


  • Aprofitant que les persones cada dia estan més connectades per les xarxes socials i per la tecnologia es vol posar en marxa d'una aplicació mòbil de seguretat que permeti la comunicació immediata i més àgil entre la ciutadania i els cossos de seguretat i informació de resposta en casos d'emergència.


  • Acostar la policia a tots els barris, fent un nou punt d'Informació Mòbil de la Policia Municipal que estigui als barris per donar consells de seguretat, informació i en el que la ciutadania també pugui traslladar-los els seus neguits.


  • Treballarem per fer realitat que Mollet tingui una oficina permanent d’expedició de documents (DNI, Passaport i NIE). La proposta és que s'instal·li a la seu de la Policia Municipal.

Civisme

El civisme és fonamental per a una bona convivència. El civisme depèn de cadascú de nosaltres, però les administracions podem i hem de fer coses i en aquest sentit:

  • Incrementarem amb un mínim de 2 agents cívics la xarxa d'agents cívics que el que fan és anar pels barris per explicar les normes de convivència bàsiques que hem de tenir com a ciutadania.


  • Farem un pla de detecció de punts negres, i establir sistemes de videovigilància en aquests punts. Malauradament, hi ha persones incíviques que només aprenen a base de sancions, i per això s’augmentarà la vigilància, la videovigilància i les sancions perquè Mollet sigui una ciutat més cívica.


  • Reforçar l’Associació de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Mollet del Vallès, amb la dotació de més eines i mitjans, perquè puguin desenvolupar la seva tasca que és molt important en el tema de la seguretat d'actes i infraestructures.

El 28 de maig amb el nostre vot decidirem cap a on encaminar el futur de la nostra ciutat. Un futur que els i les socialistes afrontem amb ambició, amb optimisme i des del convenciment de les enormes possibilitats i potencialitats que té la nostra ciutat. I el jovent és un col·lectiu que volem posar al centre de les polítiques municipals.

Comentários


bottom of page