top of page

La ministra Diana Morant acompanyarà a l’alcaldessa Mireia Dionisio a la seva presentació

El Mercat Vell serà l’escenari de l’acte de presentació que es farà aquest divendres a les 19h. Un acte públic, obert a tothom que comptarà amb parlaments i actuacions.La ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, participarà de la presentació de Mireia Dionisio com a candidata a l’alcaldia de Mollet. Morant vol acompanyar a l’actual alcaldessa de Mollet en aquest acte tan especial perquè ella coneix bé la importància del municipalisme, ha estat alcaldessa de Gandia durant sis anys.

Dionisio afronta el repte de ser candidata del PSC a les eleccions municipals per primera vegada després que el passat 31 de gener l’agrupació local l’escollís per unanimitat com a cap de llista. Una assemblea on l’actual alcaldessa va rebre el suport absolut de militants i simpatitzants.


L'acte de presentació de la candidata Mireia Dionisio Calé serà aquest divendres 24 de febrer, a les 19 hores al Mercat Vell

La candidata socialista és alcaldessa de Mollet des del passat mes de juny i durant aquests mesos ha liderat la gestió del Govern municipal amb la posada en marxa de diferents iniciatives i la continuïtat de projectes que ja estaven en marxa. Dionisio està vinculada a l’Ajuntament des del 2007, quan va entrar per primera vegada com a regidora. La seva experiència en el món municipal és notable i des d'aquesta legislatura també és diputada al Parlament de Catalunya, on fa visibles les necessitats i reclamacions del municipi i de la comarca del Vallès Oriental.


A l’acte de presentació, Dionisio analitzarà en quin moment es troba Mollet i avançarà els principals projectes de futur que tenen els socialistes per la ciutat. Els veïns i veïnes que assisteixin a l’acte també podran conèixer una mica més a la nova cap de llista perquè persones de diferents àmbits participaran activament de la presentació, parlant de la candidata socialista.


Alcaldes i regidors socialistes de la comarca també acompanyaran a Dionisio en la seva presentació, així com el primer secretari del PSC del Vallès Oriental i Moianès, Jonatan Martínez, que assistiran a l’acte per donar-li suport.

Comments


bottom of page