top of page

Mollet celebra la III Festa de la Rosa

Divendres 24 de maig, el partit socialista de Mollet celebrava la seva tercera Festa de la Rosa amb prop mig miler d’assistents. Una festa en la que han participat Salvador Illa, el primer secretari del PSC, Mireia Dionisio, alcaldessa de Mollet, Jonatan Martínez, primer secretari de la Federació del Vallès Oriental, Laura Ballarín, candidata al Parlament Europeu.

Durant l’acte Salador Illa ha volgut agrair el suport rebut des de Mollet a les eleccions catalanes del passat 12 de maig i també ha demanat continuar frenant l’ultradreta a les eleccions Europees que tindran lloc el proper 9 de juny votant el PSC.

L’alcaldessa i primera secretària del PSC de Mollet ha repassat les accions fetes durant el primer any d’aquest mandat i ha agraït la confiança que, eleccions rere eleccions, els molletans i les molletanes donen al projecte socialista. I s’ha compromès a continuar transformant Mollet de la mà de tota la ciutadania.

En Jonatan Martínez ha volgut agrair la fortalesa  del socialisme molletà dins de la comarca del Vallès Oriental.

Va tancar els parlaments, Laura Ballarín, ha recordat la importància d’aquelles polítiques que es dissenyen des d’Europa i com transformen la nostra vida. Tot demanant una alta participació i suport al Partit Socialista perquè Europa pugui continuar desenvolupant polítiques progressistes i de proximitat.

Un cop acabats els parlaments, s’ha fet un sopar de germanor que ha acabat amb un ball.    

L’alcaldessa i primera secretària del PSC de Mollet, Mireia Dionisio Calé ha dit que “La 3a Festa de la Rosa ha estat espectacular. Una nit molletana i progressista per compartir somnis, projectes, però, sobretot, per compartir els valors que ens defineixen: igualtat, llibertat i justícia social” ha volgut donar les “gràcies a les més de 400 persones que vàreu omplir Can Mulà i, en especial, a Salvador Illa, Laura Ballarín i Jonatan Martínez”.Comments


bottom of page