top of page

La candidatura del PSC de Mollet suma independents als llocs capdavanters

A la llista electoral que presenta el PSC de Mollet a les properes eleccions municipals del 28 de maig, hi haurà la presència de molletans i molletanes implicats a la xarxa associativa de Mollet, que destaquen pel seu compromís i treball altruista en benefici de la ciutat a través de diversos clubs, associacions i entitats, i que formaran part de la candidatura com a independents. La llista combina experiència i joventut, és integradora, oberta i representativa de la ciutat de Mollet. Una candidatura capacitada per a guanyar les eleccions municipals i governar la nostra ciutat durant els propers 4 anys.En els llocs capdavanters de la candidatura hi destaquen 4 persones:

- En el número 4 comptarem amb la presència de Leo Conde, President del Mollet Hoquei Club. En Leo és programador i gerent, des de 1992, d’una empresa d’enginyeria d’automatització.

- En el número 6 hi haurà l’Estela Mas, metgessa especialista en medicina interna, està implicada en diverses entitats culturals i educatives de la ciutat, destacant especialment l’associació de programació cultural infantil “La Xarxa”. També forma part del consell escolar de l’Escola Anselm Clavé, i forma part de la banda del Moll Fer i de l’Associació Pianos Vius.

- En el número 9 s’incorpora en Ferran Segarra, voluntari de l’Associació de Protecció Civil de Mollet. En Ferran és enginyer telemàtic i treballa com a consultor de seguretat informàtica.

- I finalment, en el número 15 comptarem amb en Santi Plaza, var ser responsable del departament de logística a l’empresa industrial Bosch, i vicepresident de l’Associació de la Fira d’Artesans i membre de la junta del Centro Cultural Andaluz.

Un cop més, el PSC de Mollet aposta per una candidatura oberta i representativa de la nostra ciutat. Segons l’alcaldessa Mireia Dionisio Calé, “sempre he cregut indiscutiblement en dues coses: la primera és que les entitats són el cor de la ciutat, i que són, indiscutiblement, les que fan bategar Mollet. I per altra banda, que el PSC és un partit obert, generós, plural, responsable i el que més s'assembla a la nostra ciutat. Comptar, per tant, en la part davantera de la llista electoral socialista amb molletans i molletanes implicats a la xarxa associativa de Mollet, és una mostra clara d'això: que la nostra ciutat està molt viva i que està plena de gent altruista i implicada que volen treballar per fer cada dia de Mollet una ciutat millor. Un honor poder comptar amb ells".


Comments


bottom of page