top of page

Els i les joves socialistes es reforcen a la candidatura del PSC de Mollet

A la llista electoral que presenta el PSC de Mollet a les properes eleccions municipals del 28 de maig, els i les joves socialistes agafen un paper rellevant, que permetrà aportar un cop més, una mirada jove al projecte socialista. La candidatura que es presentarà al complet el proper divendres 21 d’abril a les 19 h al Mercat Vell, combina experiència i joventut, compta amb diverses persones del teixit associatiu de la ciutat, motiu pel qual considerem que és oberta i representativa de Mollet.
Més concretament, la candidatura compta amb 4 joves menors de 30 anys i membres de la Joventut Socialista molletana. En primer lloc, destacar la incorporació de la Primera Secretària de la JSC Mollet, Noa Monràs, en el número 5. La Noa és infermera i te el màster MBA executive en comunicació digital i màrqueting, a més de ser una persona vinculada a diversos àmbits esportius de la ciutat. També tornarà a repetir l’actual regidor Juan Torrecilla, en el número 11, per a seguir aportant el seu coneixement jurídic i urbanístic en el futur govern de la ciutat. També com a novetats, l’equip socialista comptarà amb dues incorporacions més: la Laura Jara en el número 14 i en Raúl Sánchez-Cano en el número 17. La Laura és graduada en dret i funcionària a l’Ajuntament de Barcelona, i en Raúl, el més jove de la llista amb 19 anys, és estudiant d’educació primària a la UAB.

Un cop més, el PSC de Mollet aposta per persones joves a la seva candidatura, joves preparats i formats per a poder aportar la seva il·lusió per millorar la nostra ciutat. Segons l’alcaldessa i candidata a l’alcaldia Mireia Dionisio, “sempre he cregut que és necessari que gent de diferents generacions treballin juntes. Diferents mirades, diferents experiències vitals i diferents necessitats, ajuden a que els projectes siguin més plurals i més sòlids. Estic convençuda que aquests joves faran una gran feina. Són clau per a la construcció del Mollet del present i del futur".


Comments


bottom of page