top of page

El PSC Mollet suma la participació ciutadana per enriquir i millorar el programa electoral

Fa unes setmanes que el PSC de Mollet ha iniciat un procés participatiu per a la realització del programa electoral a les eleccions municipals 2023. És una fase molt important donat que el partit dels socialistes fa un programa complet, realista i de futur perquè és un compromís que cada 4 anys adquirim amb tots els molletans i les molletanes.


Fa mesos que va començar la realització del programa electoral amb la militància, simpatitzants i amb reunions amb ciutadania diversa de tots els barris, i amb experts de diferents àmbits per tal d’anar confeccionant-lo. Les darreres setmanes s’ha ampliat encara més la participació posant a disposició de la ciutadania un WhatsApp (637856322) per tal que les persones que així ho desitgin enviïn un missatge d’àudio o per escrit de les propostes o idees que els agradarien que es fessin realitat a Mollet. També ens poden fer arribar les seves idees a les carpes que s’estan organitzant a diferents punts de la ciutat, així com també a través de les xarxes socials del PSC Mollet (@PSCMollet) o de la candidata a l’alcaldia, Mireia Dionisio Calé (Instagram: @mireiadmollet, Facebook: @mireia.cale, o a la web www.mireiadionisio.cat).


Els i les socialistes tenim clar el nostre projecte. Un projecte que ha transformat la ciutat en les últimes dècades, i que continuarà projectant la nostra estimada ciutat cap al futur. Garantint la igualtat d’oportunitats i el benestar del conjunt de la ciutadania, i que sobretot no deixa a ningú enrere. Però volem continuar coneixent les inquietuds i idees dels nostres veïns i veïnes per millorar cada racó de Mollet, i volem sumar aquestes inquietuds al programa socialista.


L’alcaldessa i candidata del PSC de Mollet del Vallès, Mireia Dionisio destaca que el projecte del partit socialista és un projecte de ciutat perquè sempre recull la veu de totes les persones amb les quals parlem i que volen sumar per Mollet.” I ha afegit “Agreixo totes les propostes que ja ens han fet arribar així com també totes les que, estic convençuda, continuaran arribant els pròxims dies i que faran que, novament, el nostre programa sigui el més molletà, el més plural i el més participatiu.”


bottom of page