top of page

El PSC de Mollet aprova per unanimitat una candidatura integradora i capacitada per guanyar

Aquest divendres 24 de març, l’Assemblea del PSC de Mollet del Vallès ha escollit per unanimitat la llista electoral que concorrerà a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Ha estat una assemblea apassionant i emotiva, on s’ha posat en valor la trajectòria del nostre partit i s’ha remarcat el potencial que representa el nou equip escollit.


La candidatura electoral és paritària (18 dones i 17 homes), combina experiència i joventut, compta amb diverses persones del teixit associatiu de la ciutat, motiu pel qual considerem que és oberta i representativa de Mollet. En definitiva, una llista integradora, capacitada per a guanyar les eleccions municipals i governar la nostra ciutat durant els propers 4 anys. La candidata a l’alcaldia i número 1 de la candidatura electoral socialista, Mireia Dionisio, ha manifestat que “estic convençuda que és la millor llista, tenim el millor equip, persones experimentades i persones amb molta il·lusió i energia, que ens permetran seguir enfortint el projecte socialista a la ciutat”.


Raul Broto ocuparà per primer cop el número 2 de la candidatura, i per tant es consolida com una persona indispensable a la candidatura socialista. Broto es l’actual 1r Tinent d’Alcaldessa Raul Broto i regidor des del 2015 a l’Ajuntament amb diverses responsabilitats. Per a Raul Broto “és un gran honor acompanyar a la Mireia Dionisio en aquesta candidatura, és un plaer treballar plegats i continuarem deixant-nos la pell per a millorar la nostra estimada ciutat”.


La candidatura al complet serà presentada en un acte al Mercat Vell el proper dia 21 d’abril a les 19 h. Està encapçalada per l’Alcaldessa i candidata a l’Alcaldia Mireia Dionisio, i volem destacar les dues posicions d’honor: d’una banda l’ex-Alcalde i President del PSC Mollet, Josep Monràs, qui ocuparà el número 25 i tancarà la llista electoral; i d'altra banda, Antonio Mendoza, president d’Honor del PSC Mollet i única persona que ha participat en totes les llistes electorals des del retorn de la democràcia, serà qui amb el número 35 tanqui la llista dels suplents.


Comments


bottom of page