top of page

El PSC de Mollet aprova per unanimitat una candidatura integradora i capacitada per guanyar

Aquest divendres 24 de març, l’Assemblea del PSC de Mollet del Vallès ha escollit per unanimitat la llista electoral que concorrerà a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Ha estat una assemblea apassionant i emotiva, on s’ha posat en valor la trajectòria del nostre partit i s’ha remarcat el potencial que representa el nou equip escollit.


La candidatura electoral és paritària (18 dones i 17 homes), combina experiència i joventut, compta amb diverses persones del teixit associatiu de la ciutat, motiu pel qual considerem que és oberta i representativa de Mollet. En definitiva, una llista integradora, capacitada per a guanyar les eleccions municipals i governar la nostra ciutat durant els propers 4 anys. La candidata a l’alcaldia i número 1 de la candidatura electoral socialista, Mireia Dionisio, ha manifestat que “estic convençuda que és la millor llista, tenim el millor equip, persones experimentades i persones amb molta il·lusió i energia, que ens permetran seguir enfortint el projecte socialista a la ciutat”.


Raul Broto ocuparà per primer cop el número 2 de la candidatura, i per tant es consolida com una persona indispensable a la candidatura socialista. Broto es l’actual 1r Tinent d’Alcaldessa Raul Broto i regidor des del 2015 a l’Ajuntament amb diverses responsabilitats. Per a Raul Broto “és un gran honor acompanyar a la Mireia Dionisio en aquesta candidatura, és un plaer treballar plegats i continuarem deixant-nos la pell per a millorar la nostra estimada ciutat”.


La candidatura al complet serà presentada en un acte al Mercat Vell el proper dia 21 d’abril a les 19 h. Està encapçalada per l’Alcaldessa i candidata a l’Alcaldia Mireia Dionisio, i volem destacar les dues posicions d’honor: d’una banda l’ex-Alcalde i President del PSC Mollet, Josep Monràs, qui ocuparà el número 25 i tancarà la llista electoral; i d'altra banda, Antonio Mendoza, president d’Honor del PSC Mollet i única persona que ha participat en totes les llistes electorals des del retorn de la democràcia, serà qui amb el número 35 tanqui la llista dels suplents.


bottom of page