top of page

“Us ofereixo com a alcaldessa de Mollet, idees, energia i passió”

Molletans i molletanes han omplert de gom a gom el Mercat Vell per escoltar l’alcaldessa Mireia Dionisio Calé en el dia de la seva presentació com a candidata a les eleccions municipals, l’ha acompanyat la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant.

“Amb les idees clares i amb tota la meva energia, us dic que vull continuar sent l’alcaldessa de Mollet, de cada molletà i molletana”. Mireia Dionisio Calé ha manifestat així, la seva voluntat de continuar liderant la ciutat i ho ha dit en la seva presentació com a candidata del PSC a les eleccions municipals. El Mercat Vell s’ha quedat petit per escoltar-la. Durant l’acte estava envoltada de centenars de veïns i veïnes, persones del món associatiu i amics i amigues.


Èxit absolut en una presentació que ha comptat amb una convidada d'excepció, la ministra de Ciència i Innovació, Diana Morant, que ha volgut donar suport a la candidata socialista.

Morant que va ser alcaldessa de Gandia durant sis anys, ha destacat la importància dels governs socialistes i ha posat en valor la feina que s’ha fet a Mollet, “és una ciutat que ho heu fet tan bé que teniu una renda per càpita per sobre de la mitjana i una taxa d’atur molt per sota de la mitjana, com a ministra del Govern d’Espanya, ens sentim orgullosos de la feina que heu fet a Mollet”.


“El PP governa sempre per una minoria, mentre que nosaltres ens devem a la majoria, a la gent del poble”, ha defensat la ministra que ha assegurat que “els socialistes sempre estarem al costat de la gent, són els nostres valors, els de protegir la gent” i ha posat com a exemple les polítiques que desenvolupa la Mireia Dionisio a Mollet.


La candidata molletana té clar el projecte que vol per la ciutat, ho ha demostrat durant aquests vuit mesos que porta com a alcaldessa i aquest vespre, en la seva presentació ha detallat els pilars principals del seu programa que passen per cuidar els barris, continuar la lluita contra el canvi climàtic, seguir fomentant l’oci, la cultura i l’esport, millorar els equipaments actuals i ampliar els serveis públics.


Dionisio és una enamorada de Mollet, s’estima la seva ciutat i se sent molletana per sobre de tot. “És un honor ser alcaldessa de Mollet i vull continuar per seguir transformant la ciutat, formo part d’un projecte que ve de lluny i que ha ajudat a transformar la ciutat perquè estigui plena d’oportunitats”, ha explicat la candidata molletana que assegura que els socialistes són els que presenten el projecte més sòlid.


La candidata molletana ha volgut fer un agraïment públic a les entitats i associacions de la ciutat, “les entitats sou el cor d’aquesta ciutat, feu que Mollet bategui i tingui vida, tinc una profunda admiració per tots vosaltres” ha dit Dionisio que ha lloat la feina diària que fan per la ciutat i ha assegurat “sempre em tindreu al vostre costat”. També ha parlat de les associacions de veïns que des que és alcaldessa li expressen les seves reclamacions, “m’agraden els deures que em posen perquè són per millorar la ciutat”.


“Sento que ser alcaldessa de Mollet, només té sentit si ho faig de la vostra mà” ha manifestat Dionisio que ha mostrat així la seva proximitat i empatia amb la ciutadania, i ha insistit que “no volem deixar a ningú enrere”. En el mateix sentit, s’ha manifestat la ministra de Ciència i Innovació que ha explicat que tot i la Covid-19 i la guerra d’Ucraïna “estem en xifres rècord d’ocupació al nostre país, tenim la menor pujada d’inflació de tota Europa, i hem incrementat les pensions i el salari mínim interprofessional, sempre pensant en les persones que més ho necessiten”.


Durant l’acte de presentació s’ha pogut veure un vídeo amb missatges de suport a la candidata socialista de familiars, amics, companys de partit i persones de la societat civil molletana que formen part de diverses entitats i associacions importants de la ciutat. També han participat d’aquesta presentació ballarins i ballarines de l’escola de dansa molletana SQS Team que han ofert dues magnífiques actuacions preparades expressament per aquesta ocasió.

Comments


bottom of page