top of page

Principals propostes per a la joventut de Mollet

L’alcaldessa i candidata Mireia Dionisio Calé ha presentat les principals propostes per a la joventut que el partit dels socialistes contempla al seu programa electoral per a les eleccions del 28 de maig.


Els i les socialistes tenim molt clar que volem una ciutat amb oportunitats per a tothom a l'hora de desenvolupar el seu projecte de vida. En aquest sentit, cal duplicar els esforços en el col·lectiu jove, un col·lectiu que no ho té gens fàcil en aquest món que canvia tan ràpidament.

Les principals propostes que ha explicat l’alcaldessa i que van directament relacionades al col·lectiu jove són:


  • Convertir l’antiga Escola Longaron en un equipament destinat exclusivament als i les joves. Crear aquest nou espai com a punt juvenil, un espai del tot necessari i que considerem que és idoni per la seva ubicació i característiques.

  • Fer una nova programació d’oci en la que hi hagi activitats per a joves cada caps de setmana.

  • Pack “Cultura-Mollet18” per als i les joves molletans que facin 18 anys i que els permeti la compra de llibres, entrades a esdeveniments culturals, entre d'altres... per valor de 50 € de despesa de cultura a la ciutat.

  • Es promouran noves sales d'estudis a diferents espais de la ciutat amb ampliació d'horaris tant diürns com nocturns i que complementin la sala que ja hi ha a la Biblioteca de Can Mulà- Jordi Solé Tura.

  • Es posarà en marxa un sistema d'ajuts per al reforç extraescolar de l’anglès, per a joves de famílies en situació de vulnerabilitat social i econòmica.

  • Volem potenciar, encara més, aquesta mobilitat sostenible fent un programa de fidelitat del bus urbà per a les persones joves amb abonaments gratuïts per a usuaris freqüents del bus urbà de la targeta TJove.

  • Ajudes a l'emancipació per un import de 1.000 €. Molts joves inicien la seva emancipació en règim de lloguer i reben ajudes tant de l’Estat com de la Generalitat amb ajudes per al pagament mensual. El que vol fer l'Ajuntament és ajudar a l’inici del contracte (fiança- avals- garantia).

Moltes propostes destinades al col·lectiu jove són propostes transversals: habitatge, mobilitat, medi ambient, cultura, educació, salut, entre d'altres. Les propostes presentades posen el focus en les novetats principals en els àmbits formatius i d’oci cultural, sense menystenir en cap cas tota la resta de propostes que es troben a altres àmbits.

L’alcaldessa Mireia Dionisio Calé ha explicat que el col·lectiu jove és molt heterogeni i té gustos i interessos diversos i per aquest motiu hem volgut copsar les diferents necessitats amb unes propostes molt variades per atendre les seves necessitats.

El 28 de maig amb el nostre vot decidirem cap a on encaminar el futur de la nostra ciutat. Un futur que els i les socialistes afrontem amb ambició, amb optimisme i des del convenciment de les enormes possibilitats i potencialitats que té la nostra ciutat. I el jovent és un col·lectiu que volem posar al centre de les polítiques municipals.

Comments


bottom of page