top of page

Principals propostes de promoció econòmica

L’alcaldessa i candidata Mireia Dionisio Calé ha presentat les principals propostes de la promoció econòmica: indústria, comerç i ocupació que el partit dels socialistes contempla al seu programa electoral per a les eleccions del 28 de maig.


L’alcaldessa Mireia Dionisio Calé ha explicat que les polítiques d'ocupació són una de les polítiques socials més importants, i més encara en una ciutat treballadora com la nostra.

Ha volgut destacar, en especial, la creació d'un nou equipament municipal a l'edifici de l’Antic Ajuntament que seria una finestreta única d'atenció a empreses i comerços, amb la voluntat que sigui el punt de referència i atenció únic per a persones emprenedores, empreses i comerços.

Les principals propostes que ha explicat l’alcaldessa estan dividides en 3 àmbits i són:

Comerç

Tenim un bon teixit comercial que ha sortit reforçat després de la pandèmia.

  • Apostem per continuar treballant de la mà amb el teixit comercial i de serveis de la ciutat. Per ajudar-lo a créixer i consolidar-se.

  • Continuar fent dinamització comercial perquè la gent de Mollet compri a Mollet i aconseguir que gent d'altres municipis vingui a Mollet a fer les seves compres (Fira Fora Stock, Mollet és Fira, Fires de Nadal, entre altres)

  • Ajudar a la digitalització dels comerços de la ciutat, tenim experiència com la plataforma compra a Mollet amb més de 300 comerços adherits, compra en línia del Mercat Municipal...

Ocupació

És clau el paper de l’empresa municipal EMFO, des d’on s’impulsen les polítiques actives d’ocupació en àmbits com la inserció laboral, l'orientació, la formació ocupacional, entre d'altres.

  • Inserció Laboral dels molletans i molletanes que estiguin a l'atur i ampliar l'oferta de plans d’ocupació.


  • Adaptarem les formacions que fa EMFO perquè les persones puguin trobar feina més fàcilment, amb les demandes de feina que fan les empreses de la zona.


  • Potenciar el Mollet Hub i el Mollet Lab com a punt de referència per a les persones emprenedores.


Indústria i autònoms

Continuarem treballant de la mà del Consell Econòmic i Social, on estan sindicats i empresaris per marcar conjuntament la política industrial de la ciutat.

  • Modernitzar el polígon de Can Magarola, ampliant voreres, crear una fotolinera per carregar vehicles i que amb l'energia sobrant abastir a les empreses de la zona.


  • Desenvolupament dels sectors empresarials de Can Prat i La Farinera, per atraure noves empreses i generar ocupació.

El 28 de maig amb el nostre vot decidirem cap a on encaminar el futur de la nostra ciutat. Un futur que els i les socialistes afrontem amb ambició, amb optimisme i des del convenciment de les enormes possibilitats i potencialitats que té la nostra ciutat.

コメント


bottom of page