top of page

“Mollet ciutat de grans festivals, nova programació per a joves i programació anual infantil."

L’alcaldessa i candidata Mireia Dionisio Calé ha presentat les principals propostes per l'oci, la cultura i l'esport que el partit dels socialistes contempla al seu programa electoral per a les eleccions del 28 de maig.


Fa uns dies es va explicar les propostes per a modernitzar equipaments culturals i esportius i en aquesta ocasió l’alcaldessa Mireia Dionisio Calé ha centrat en l'àmbit de la programació d’oci, cultura i esport a la ciutat. Dionisio ha destacat que “la cultura i l'esport han de ser considerats com a drets bàsics de la ciutadania i, per tant, drets universals, i per això volem garantir que tots els molletans i les molletanes tinguin accés a l'esport i a la cultura”.

Les principals propostes d’aquest àmbit al programa electoral són:

 • Treballarem per consolidar Mollet com una ciutat de grans festivals culturals (Mostra Internacional de Titelles, Mollet Music Week, Fira d’Artesans, Festival Internacional Sona Mollet, Festa de la Infància, Sound Park, entre d'altres).

  • El Mollet Music Week, ja aquest any s’ampliarà un dia més amb una proposta musical adreçada al públic infantil

  • Tindrem un cap de setmana de teatre al carrer.

  • Mollet serà vila del llibre, un cap de setmana dedicada al foment de la lectura.


 • Nova programació d’oci per a joves els caps de setmana, que treballarem amb els i les joves de la ciutat.


 • Nou programa d’activitats d’oci infantil i familiar. S'han fet diverses activitats com la Festa de la Infància o activitats per al Nadal que han tingut molt èxit i el que es vol és poder fer una programació anual d’oci infantil i familiar.


 • Parcs esportius a tots els barris, per a fomentar el vessant saludable de l'esport a totes les edats. El primer està pensat que es pugui instal·lar al Parc de les Pruneres.


 • Ampliarem les beques perquè no hi hagi exclusió per a la pràctica esportiva. L’esport no és només salut, també és la transmissió de valors, i per això volem garantir és que cap nen o nena es pugui quedar sense practicar esport per problemes econòmics.


 • Promourem “per primera vegada” beques municipals a l'excel·lència esportiva. Volem fomentar i ajudar a esportistes molletans d’èxit de diferents disciplines esportives i edats, que representen a la ciutat a categories importants.

El 28 de maig amb el nostre vot decidirem cap a on encaminar el futur de la nostra ciutat. Un futur que els i les socialistes afrontem amb ambició, amb optimisme i des del convenciment de les enormes possibilitats i potencialitats que té la nostra ciutat.

Comments


bottom of page