top of page

Més de mig miler de persones participen en el programa electoral del PSC Mollet

El programa electoral del PSC Mollet ha estat elaborat amb una àmplia participació de la ciutadania. Al llarg dels darrers mesos hem tingut l'ocasió de dialogar i compartir reflexions sobre el present i el futur de la nostra ciutat amb ciutadania, entitats, comerços... idees i reflexions, en la seva majoria, recollides al nostre programa.


La ciutadania ha pogut participar del programa electoral a través de WhatsApp, de les xarxes socials, del web www.mireiadionisio.cat, a les parades informatives que hem anat realitzant els darrers mesos a diferents barris i espais de la ciutat i a diferents trobades de treball, reflexió i intercanvi. En total més de mig miler de persones han pogut participar de tot el procés.


Aquest és, per tant, un programa de govern, un programa electoral per al pròxim mandat, fet des de la base que integra totes les sensibilitats, plural i divers, com ho és Mollet. Un projecte compartit i consensuat. Com sempre, el PSC ha optat per aixecar la mirada i pensar en el futur de forma col·lectiva, perquè Mollet som tots i totes les que hi vivim.


L’alcaldessa i candidata a l'alcaldia, Mireia Dionisio Calé ha afirmat que “Ha estat molt emocionant veure com tantes persones han volgut participar activament del nostre projecte. Aportant les seves idees i visions sobre la ciutat.” I ha afegit “ Vull agrair a totes i cadascuna de les persones que han participat i que han contribuït a fer l’ambiciós programa que en breu donarem a conèixer.”


L’alcaldessa ha afegit “Per al PSC Mollet, el programa electoral no són simples enunciats, són compromisos que adquirim amb els molletans i les molletanes. Són propostes de present i de futur, viables i possibles i que, estic convençuda, transformaran l’espai públic i la vida de la ciutadania.”


El programa socialista a les eleccions municipals del 28 de maig porta per títol per una ciutat de drets, d’oportunitats, de convivència i de tothom i emmarca les propostes en 10 eixos:


1. Cap a una nova etapa de transformació dels nostres barris, places i carrers. Cal duplicar esforços per mantenir un espai públic net i cuidat.


2. Mollet ha de continuar sent una ciutat segura i cívica. La convivència és una prioritat.


3. Una ciutat que vibra cada dia. Oci, cultura i esport per a tothom.


4. Liderar la lluita contra el canvi climàtic amb el foment de les energies verdes i la protecció dels espais naturals (Gallecs, riu Besòs, Parc dels Pinetons ...).


5. Habitatge assequible i digne. Tothom, les noves generacions i les actuals, tenen dret a viure a Mollet.


6. Impulsar la ciutat com a pol d'atracció industrial, comercial i d’ocupació.


7. Modernitzar els equipaments municipals actuals i crear els equipaments del futur.


8. Mantenir i ampliar els serveis públics, generant oportunitats i sense deixar a ningú enrere.


9. Una ciutat 100% accessible que potencia i continua avançant en la mobilitat sostenible.


10. Un Ajuntament centrat en la política útil: la que escolta i resol els problemes reals.

Kommentare


bottom of page