top of page

Més de 100 molletans i molletanes a la Festa de la Rosa del Vallès Oriental

Dissabte 4 de maig es va celebrar la Festa de la Rosa del Vallès Oriental, on més de 100 molletans i molletanes van estar presents per escoltar a Pere Rodríguez, l’alcalde de Montmeló, Conchi Jiménez, regidora de la Llagosta i candidata al Parlament a Pedro Sánchez, president del Govern i a Salvador Illa, candidat a la Presidència de Catalunya.

A l’acte en el qual van estar presents més de 1.500 persones, el President va fer una crida per omplir les urnes de vots socialistes per fer president a Salvador Illa, perquè només una àmplia victòria permetrà fer avançar Catalunya i evitarà el bloqueig. Va elogiar la forma de fer política de Salvador Illa,  una política propositiva i de respecte vers l’adversari i va criticar durament aquelles persones i mitjans que difonen informacions falses amb l’única voluntat de desprestigiar i menystenir els governs d’esquerres.


En Salvador Illa, qui va ser alcalde de la Roca del Vallès, va explicar els seus projectes per a millorar la vida de les persones. Va anunciar la posada en marxa d’un projecte per millorar els barris de Catalunya. A Treballar per l’habitatge. Es va comprometre a treballar per aconseguir les 3 M: Metges, Mestres i Mossos i  que la prioritat sigui millorar i invertir en serveis públics, els grans oblidats els darrers 10 anys de paràl·lisi dels governs de Junts per Catalunya i ERC.Comments


bottom of page