top of page

La molletana Patricia del Pozo formarà part de les llistes del PSC per Barcelona a les eleccions catalanes del 12M

Patricia del Pozo es mostra molt contenta i emocionada per poder formar part de les llistes del PSC per Barcelona i d’anar acompanyada d’altres persones de la comarca com Conchi Jiménez, Guillem Sánchez o Natalia Fabián, entre d’altres.Patricia ha volgut “agrair al PSC de Mollet la confiança per proposar-me anar a les llistes i al meu partit per donar-me l’oportunitat de representar al PSC en uns comicis tan importants per Catalunya” i ha afegit “sé que no vaig en posició de sortida, però és un honor formar part d’aquesta llista encapçalada per Salvador Illa, una persona que ha demostrat que sap afrontar els reptes difícils, com ho va fer amb la Covid. I que, des del rigor, el respecte i la feina constant, com a President de la Generalitat, treballarà per recuperar l’excel·lència dels serveis públics.”

El PSC està al govern de Mollet. Al govern d’Espanya i ara, des de l’agrupació de Mollet reballarem per fer de Salvador Illa, el nou president de la Generalitat de Catalunya.

Patricia del Pozo és molletana, secretària d’organització del PSC Mollet i ocupa el lloc 64 de la llista a les eleccions autonòmiques del 12 de maig.

Comments


bottom of page