top of page

“Em continuaré deixant la pell per la ciutat, estic compromesa amb Mollet i tota la seva gent”

L’alcaldessa de Mollet i candidata, Mireia Dionisio, ha fet una crida perquè cap vot socialista es quedi a casa el proper 28 de maig, ho ha demanat durant la celebració de la Festa de la Rosa que ha comptat amb el primer secretari del PSC, Salvador Illa.


“La Mireia és treballadora, de conviccions fixes, una persona simpàtica que fa les coses fàcils i sempre és optimista”, així ha definit el primer secretari del PSC, Salvador Illa, a la candidata socialista que ha participat de la Festa de la Rosa per donar suport a la Mireia Dionisio i a tots els membres de la candidatura del PSC de Mollet.


El Parc de Les Pruneres s’ha omplert de gom a gom, tot i la pluja que ha caigut abans de l’acte polític, centenars de persones han assistit a la trobada socialista per escoltar a l’alcaldessa de Mollet i ara, candidata que ha reafirmat el seu compromís amb la ciutat i la seva gent.


“Estic preparada per liderar una nova transformació a Mollet” ha dit la candidata socialista que ha assegurat que tenen molts projectes i propostes per desenvolupar durant els propers quatre anys. Un programa electoral que passa entre d’altres per fer de Mollet una ciutat més verda, accessible i sostenible, “farem que els equipaments funcionin amb energia sostenible i modernitzarem els equipaments esportius”, aquestes són només algunes de les mesures que volen posar en marxa. També destaca la creació d’un nou equipament cultural i un nou espai per als joves.


“Exigirem a la Generalitat que Mollet necessita la segona residència pública de gent gran”, així de contundent s’ha manifestat Dionisio que ha assegurat que vol un escut social fort i que treballarà perquè tots els joves tinguin dret a fer el seu projecte de vida a la ciutat.


La candidata socialista ha posat en valor tot el seu equip “compto amb un fantàstic grup de persones compromeses, honestes i valentes” i en aquest sentit, ha destacat la capacitat de treball, “treballant no ens guanya ningú, i això ho demostrem cada dia, treballant i treballant, ganes mai ens en falten” i sempre ha dit, amb la proximitat i la humilitat que la caracteritzen. Illa ha assegurat que “el PSC és la força que fa que passin coses, un exemple, és aquest Parc de Les Pruneres que abans era un descampat i ara és una fantàstica zona de lleure”. El primer secretari ha posat en valor la feina feta per l’alcaldessa aquest darrer any i també ha tingut paraules d’agraïment per Josep Monràs, pels seus 18 anys al capdavant de la ciutat, transformant-la i creant prosperitat.


El primer secretari del PSC ha definit els socialistes com “la força tranquil·la que té un projecte per Catalunya i per cadascun dels pobles i ciutats”. Ha insistit que el partit dels socialistes plantegen propostes realistes i parlen amb els ciutadans amb claredat, en aquest sentit, ha fet una defensa de la “política útil, com la que fa Pedro Sánchez, amb una pujada del salari mínim o l’increment de les pensions, entre d’altres”. Aquesta política útil és la que Illa ha reclamat que es faci també a la Generalitat, “a Catalunya, el Govern de la Generalitat té por a prendre decisions”. Per aquest motiu, ha demanat una mobilització àmplia del vot socialista a les eleccions municipals per posar en marxa primer els pobles i ciutats, i després Catalunya.

コメント


bottom of page