top of page

Els i les regidores socialistes actuals continuen a la llista electoral del PSC Mollet

La candidatura del PSC de Mollet a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig comptarà amb la presència de tots els regidors i regidores de l'actual grup municipal socialista. El futur del projecte socialista continua comptant amb tots ells i amb totes elles. Persones implicades en la ciutat des de diversos àmbits, i que en l'últim mandat han demostrat la seva vocació de servei públic i la seva visió de futur per a millorar la ciutat.


Tots som molt conscients que aquest mandat que aviat finalitzarem no ha estat fàcil, i és per aquest motiu que encara és més rellevant la tasca que han fet els regidors i les regidores socialistes. El coneixement de la ciutat, l'experiència adquirida, i la seva implicació absoluta amb el projecte, fan que siguin persones claus per al futur de la ciutat, i són una gran fortalesa amb què compta el nostre partit. Més concretament, les posicions que ocuparan cadascú són:

- Mercè Pérez, número 3. - Juanjo Baños, número 7. - Ana Díaz, número 8. - Encarna Ortiz, número 10. - Pepi Muñoz, número 12. - Paco Paradas, número 13.

La candidatura al complet serà presentada en un acte al Mercat Vell el pròxim divendres 21 d'abril a les 19 h. Una llista que combina experiència i joventut, és integradora, oberta i representativa de la ciutat de Mollet. Una candidatura capacitada per a guanyar les eleccions municipals i governar la nostra ciutat durant els pròxims 4 anys.

Segons l'alcaldessa Mireia Dionisio Calé, "aquest mandat 2019-2023 no l'oblidarem mai, ha estat duríssim i marcat clarament per la Covid. Però, tot i això, ha estat un mandat on Mollet tirat endavant i ha continuat sent una ciutat capdavantera en molts àmbits. Per la seva implicació, pel seu amor per Mollet, perquè han treballat de valent, i per molts motius més, vull continuar comptant amb tots ells i amb totes elles als primers llocs de la candidatura socialista".Comments


bottom of page