top of page

Conchi Jiménez visita Mollet “cal un govern que tingui presents els Ajuntaments”

La candidata baixvallesana Conchi Jiménez visita Mollet on va explicar la importància de donar suport a Salvador Illa el diumenge 12 de maig.

La candidata explicava que “Cal que Salvador Illa lideri la tercera transformació que necessita Catalunya desprès de tants anys sense prendre decisions. El nostre candidat ha estat alcalde i, totes aquelles persones que venim del món municipalista tenim una sensibilitat especial, sabem que el més important és millorar la vida de les persones, sabem que cal que Generalitat i els Ajuntaments treballem plegats i anem de la mà per millorar les polítiques públiques. Cal actuar davant la sequera, fer inversions en infraestructures, en sanitat, calen més metges, més mestres, més mossos, hi ha molta feina  fer i en Salvador Illa i el PSC estem preparats.”


Conchi explicava que “els Ajuntaments ens hem sentit sols i oblidats amb una Generalitat que no ha exercit les seves competències, per això és imprescindible que Salvador Illa sigui President de la Generalitat, perquè ja ha demostrat que sap liderar i prendre decisions importants, com ho va fer durant la pandèmia.”

Comentários


bottom of page