top of page

“Balanç molt positiu d’una campanya intensa i il·lusionant”

L'alcaldessa i candidata Mireia Dionisio Calé ha fet balanç de la campanya electoral destacant l’estima que han rebut dels molletans i les molletanes en els diversos actes i carpes informaticves que s’han fet durant aquest dies.


L’alcaldessa Mireia Dionisio Calé ha fet un balanç molt positiu de la campanya electoral que avui divendres acaba a mitjanit. Després de quinze dies “molt intensos i molt il·lusionants”, l’alcaldessa explicava que “el partit dels socialistes han pogut fer el que ja avançaven dies abans, fer una campanya en positiu per explicar a tota la ciutadania el projecte socialista, i escoltar les propostes que la gent té per millorar Mollet”


Com a partit responsable i de govern, el partit socialista hem estat presents, com ho fem sempre però més intensament aquests dies, a tots el barris de la ciutat, a peu de carrer, “per estar al costat de la gent, parlant i escoltant, com és la nostra manera de fer les coses”, i també hem estat en contacte amb els veïns i les veïnes que s’han volgut dirigir a nosaltres a través de les xarxes socials.


L’alcaldessa recordava que “ens hem sentit molt estimats per la ciutadania en els diferents actes organitzats i a les nostres carpes”. El 28 de març en una acte ple de gom a gom al Mercat Vell, es feia la festa de presentació de l’alcaldessa Mireia Dionisio com a candidata a l’alcaldia. Unes setmanes desprès repetiem l’èxit de públic a la presentació del fantàstic equip que forma la candidatura socialista, també al Mercat Vell.


Divendres passat, malgrat la pluja, la II Festa la Rosa va ser un èxit i vam comptar amb el suport del primer secretari Salvador Illa i dels centenars de molletans i molletanes que van omplir el Parc de les Pruneres.


L’alcaldessa ha volgut agraïr a tot l’equip socialista, militants i simpatitzants, i també a l’equip de campanya i de candidatura que “s’han deixat la pell per explicar el nostre projecte i per explicar que som una candidatura que estem compromesos amb un Mollet més net, més verd, més cívic i segur, i que seguim compromesos, com hem estat sempre, amb la cultura, l’oci, l’esport i la igualtat”.


L'alcaldessa demanava que diumenge omplim les urnes de vots.

Comments


bottom of page